четверг, 26 апреля 2018 г.

22.04

Pühapäev kell 10:30, kohtusin õpetajad ja õppilasin kellega lendame Inglismaale. Samal ajal kui me ootasime oma reisi me kõik omavahel tutvusime. Kell 11:30 me olime lennukis. Meid saadis vihmane Eesti ilm.


Meie lend oli rahulik,



Ja meile vastu tuli ilus päikeline ilm,




Kuna Eestis erinem aeg 2 tunniga me jõudsime Inglismaale 12:00, lennujaamas võttis veits aega ja kell 3 olime Catenburys.
Catenbury Colledzi jõudes tuli meile vastu Silmara ja temaga kohe oli meie HostIsa. Tema võttis meid ja viis koju. Mina elan siin koos Jevgeniga ta Narvast õppib turismi korraldajaks ja Richard tema Sillamäest ja õppib kokkaks. Koju jõudes me kohe istusime laua taha ja meil oli õhtusöök. Meil on sõbralik pere. Pärast me läksime oma tuppa riidet ära panema ja me mõtlesime, et küsida kas neil on grill, et teha BBQ. Kui me küsisime siis nas ütlesid, et neil on ja me saame mõni päikese puhkepäeval teha BBQ.
Pärast kui kõik olime toas, läksime jalutama külas kus me elame. Siis niimodi lõppes meie esimene päev Inglismaal

2 комментария:

  1. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  2. Hello guys,

    I enjoyed reading your reflections on what you did. Good job and neat spelling, too. I will continue keeping an eye on your blog ! Have you already been to the Canterbury Tales Museum ? The story I told you is one of those five stories you can hear in the museum.

    Hope your English class went well today.

    Richard, I would like to read about things you do in more detail.

    ОтветитьУдалить